fbpx

Miért kellene felkészülni, amikor a legtöbben már az esküvő előtt is próbaházasságban élnek?

Alapvető hiba, hogy miközben a párok többsége még ma is komolyan gondolja az esküjét és hisz az élethosszig tartó házasságban, leginkább az esküvői ceremóniára készül fel, míg a házassággal kapcsolatosan valami egészen ködös elképzelés él a felekben.
Kétségtelenül könnyebb a helyzete azoknak a ritka szerencsés pároknak, akik majdnem minden téren illenek egymáshoz, de még ők sem dőlhetnek hátra, pipálhatják ki egy életre a párkapcsolat témakört pusztán azzal, hogy összeházasodnak.
Mint az életben mindenben, a párkapcsolatok esetében is elmondható, hogy stagnálás nincs: ami nem emelkedik, az süllyed.
Ha nem foglalkozol minden egyes nap a szeretetteljes légkör fenntartásával, egy reggel azon veszed észre magad, hogy oda a házasságod.
Hiába vagytok összeillőek, az élet számtalan kihívást tartogat. Azonban fel lehet készülni a problémák előrevivő, konstruktív megvitatására, az intimitás megőrzésének módjai is tanulhatóak, ahogyan az is, hogy pontosan melyik szeretetkimutatási móddal kerülhettek közelebb egymáshoz.
Ezekkel az ismeretekkel felvérvetezve sokkal nagyobb eséllyel fogtok kitartani egymás mellett a nehéz időszakokban is, sokkal könnyebben tudtok egymás iránt valóban mélyen elköteleződni.
Várlak Benneteket szeretettel, jelentkezzetek be hozzám!

Pin It on Pinterest

Share This