fbpx

Kezdésig

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Szerető szülővé válni nem annyira nehéz, hiszen szívből és ösztönösen is jön, valamint fel is készülünk rá, hogy jó szülei lehessünk a gyerekeinknek. Csecsemőgondozásról, gyereknevelésről olvasunk, kérdezünk a védőnőtől, gyerekorvostól, a szüleinktől.

A gyerekvárás kapcsán csak az örömünkre koncentrálunk, arra, hogy végre beteljesedik a szerelmünk, családdá válhatunk. Ha a gondok is eszünkbe jutnának, már kihalt volna az emberiség!

Egy szeretetteljes kapcsolatra is komoly veszélyek leselkednek pont ebben az időszakban, ami olyan boldognak ígérkezik.

Az elhidegülések, megcsalások és a válások legtöbbje a kisgyermekes időszakban következik be!

A kicsinek fontos, hogy szeretettel várják, gondozzák, odafigyeljenek az igényeire, okosan terelgessék az úton, hogy örömteli élete lehessen, tanult, sikeres, melegszívű felnőtt váljék belőle.

Ugyanakkor a legfontosabb dologról nem beszélnek sem a csecsemőgondozási, sem a gyereknevelési könyvek: mit tehetünk mi szülők azért, hogy ne vesszen el a meghittség kettőnk kapcsolatából?

Hogyan tudnánk gyermekeinknek megadni a legfontosabbat, hogy olyan családban nőhessenek fel, melyben a szüleik nemcsak szerető szülők, de egymást IS szerető szülei tudnak maradni?

Ha csak anyukaként és apukaként pörgünk a gyerekeink körül, akkor idővel két kupac pelenka között félúton elveszítjük egymást, mint nő és férfi. Rádöbbenünk, hogy menthetetlenül kihűlt az ágyunk, semmi sem köt össze a gyerekekkel kapcsolatos feladatokon kívül. Nincs is miről beszélgetnünk, mert nem is ismerjük már, aki mellett felébredtünk.

Senki sem tervezi, hogy vissza kelljen fordulnia a kapuból, amikor már úgy látszott, minden adott, megvalósultak gyerekkori álmai, az örömteli párkapcsolata beteljesedett, lett egy szép családja…

A pároknak, akik ebben az embert próbáló időszakban is meg tudják erősíteni az összetartozásukat, nem engedik el egymás kezét, jó esélyük van rá, hogy valóban örömteli, kiteljesedett életet élhessenek együtt és nem egymás mellett.

Ha már nyakig benne vagytok, vannak gyerekeitek, de lazulni látszik köztetek a kötelék, vagy épp boldogságban úszva várjátok szemetek fényét, itt az ideje, hogy megelőzzétek a katasztrófát!

Szórakoztató, de tudományos kutatásokon alapuló előadás-sorozatom ötödik része nektek szól, akik tudatosan tenni szeretnétek azért, hogy a gyerekeitek valóban meleg családi légkörben nőhessenek fel, és ezzel felkészítsétek őket arra, hogy ezt vigyék tovább a felnőtt életükbe.
————
Kapunyitás: 18:00

A helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni.

HELYSZÍN: Lurdy Ház

1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.

 

Megközelítés autóval:

Könnyen megközelíthető autóval a főbb közlekedési útvonalakon. Az épület a Könyves Kálmán krt. és a Mester utca találkozásánál fekszik. Az autósokat tágas nyitott parkolóval és garázzsal várja.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

Metró: A 3-as vonalról 1 átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra
Villamos: Az 1-es illetve az 51-es jelzésű villamos a Ház előtt áll meg
Busz: A 103-as autóbusz a Ház előtt áll meg
HÉV: Elővárosi vasút Csepelről és Ráckevéről. Egy átszállással a 103-as buszra vagy az 1-es villamosra.

Jegyvásárlás

Pin It on Pinterest

Share This