fbpx

Kezdésig

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A romantikus szerelemről és a párkapcsolatról kialakult nézeteink legtöbbje a mesékből és a filmekből táplálkozik.

A főhős minden nehézséggel megküzd: hol a sárkánnyal, hol a leendő anyóssal. Áthatol a félreértések és cselszövések sűrű erdején, majd az érzelmek tisztázása után fülig érő szájjal omlik szerelme karjaiba. Jöhet a lagzi és a „boldogan éltek, amíg meg nem haltak”. The end. Stáblista.

A valóságban azonban pont itt kezdődnek a párkapcsolati bonyodalmak…

Nem tudjuk, hogy a királyfi szétdobálta-e a szennyesét, hogyan osztották meg a feladataikat, volt-e konfliktusuk abból, hogy ki eteti meg a fehér lovat, és kellett-e Hófehérkének megküzdenie azzal, hogy rádöbbent, a királyfi időnként meglesi Iluskát, amikor az a patakban fürdik, vagy flörtölt-e csinos nőkkel az udvari bálokon.

Azt sem tudjuk, hogy Csipkerózsika konfliktus esetén hárpiaként viselkedett-e, vagy esetleg a beszélgetésből kivonulva aludt-e egyet a problémára. Nem tudhatjuk, hogy tette-e a szépet a fővadásznak, vagy remek kapcsolatban élt a királyfival, és számtalan porontyukat angyali türelemmel és kiegyensúlyozottsággal nevelte-e.

Azt sem tudhatjuk, hogy a Micsoda nő prostituáltja, Vivien (Julia Roberts) vajon tényleg elment-e tanulni, ahogyan tervezte, és le tudták-e küzdeni az üzletember Edwarddal (Richard Gere) a közöttük lévő kulturális szakadékot. Netán a „szürke hétköznapok” megölték a tündérmesét?

Rengeteg tartós kapcsolattal, együttéléssel, házassággal kapcsolatos tévhitünk, meggyőződésünk van, amit magunkkal viszünk a mindennapjainkba.

A digitális korszakban még több kihívás vár ránk, ha megnyugvást jelentő, valóban kiegyensúlyozott, szeretetteljes kapcsolatban szeretnénk élni.
Egy biztos: szerencsére csak a környezetünk változik szélsebesen, a közelségre, intimitásra vonatkozó igényünk ugyanannyira alapvető vágyunk maradt.

Ha a királyfi nem nézett volna szembe a sárkánnyal, nem tudta volna legyőzni!
Ismerjük meg párkapcsolatunk lehetséges „sárkányait”, azaz a kihívásokat, nézzünk szembe velük, beszéljünk róla, hogyan lehet ma szeretetben élni!

Miért érdemes velem tartanotok?

– Viccesen szórakoztató, de az igazi problémákra komolyan rávilágító esti kikapcsolódásban lehet részetek, aha-élményekkel, történetekkel, példákkal.

– Megmutatom a legfontosabb és a legviccesebb számokat is, melyeket érdemes ismerni a tudományos kutatások alapján.

– Segítek rálátni a legnagyobb kihívásokra, és arra is, hogyan lehet velük hatékonyan megküzdeni. Meggyőzlek, hogy a jó kapcsolódás annyi jót tartogat, hogy megéri az energiabefektetést.

– Megmutatom, hogy az esetek többségében miért egyszerűbb helyrehozni, mint továbbállni.

Tavaszig tartó, havi rendszerességgel megrendezésre kerülő párkapcsolati előadássorozatom első, önmagában is kerek előadása lesz ez.

Gyertek el, már az első előadás után azt fogjátok észrevenni, hogy könnyebb lesz egymással kedvesnek lenni, hogy felszabadulttá tesz, ha tudjuk, merre tartunk, miért érdemes jól csinálni!

 

HELYSZÍN: Budapest, V. ker., Váci u. 47.
(Pannon Kincstár rendezvényterem)

 

A helyszín a Ferenciek teréről (M3) és a Fővám térről (M4) pár perces sétával megközelíthető.

JEGYÁRAK:

early bird jegy koránkelőknek
(2019. november 22-ig):                        2. 500 Ft 

normál jegy:                                            3. 200 Ft

Jegyvásárlás

A fizetés történhet banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel.


A bankkártyás fizetés ingyenes.
Biztonságos fizetési mód, a megadott linkre klikkelve az OTP Bank titkosított rendszerén keresztül történik.
A banki átutalás egyénileg történik, a megrendelő bankja általában átutalási költséget számol fel az üzletszabályzatában szabályozottak szerint.

AMENNYIBEN rendszerhiba miatt nem kap díjbekérőt, kérem, legyen kedves írni a nora.punkosti(kukac)gmail.com e-mailcímre. Nagyon köszönöm!

Pin It on Pinterest

Share This