fbpx

Kezdésig

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

„És boldogan éltek, amíg meg nem haltak”. A mesék így érnek véget a Hencidától Boncidáig tartó lakodalom után.

Csakhogy a valóságban pont itt kezdődnek a nehézségek.

Szüleink példája, még ha szépen éltek is, manapság egyre kevesebb támpontot nyújt nekünk abban, hogyan is kellene örömteli, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnünk.
Mert a világ a feje tetejére állt. Felpörgött. Megváltozott.

Ömlenek ránk az információk, az instant tanácsok a virtuális térből, hogyan lehetnénk boldogok, kiegyensúlyozottak, hogyan élhetnénk örömteli életet.

Eluralkodott a párkapcsolatokban is a fogyasztói szemlélet: ha nem működik, lépj tovább, ne légy megalkuvó, egy életed van, megérdemled a boldogságot!

Szerintem is megérdemled!

De biztos vagy benne, hogy az ideig-óráig, a kémiai vonzalom lejártáig működő kapcsolatok egymásutánja hosszú távon is boldoggá tehet majd?

Lelki, biológiai felépítésünk nem változott olyan gyorsan, mint a körülöttünk lévő világ: továbbra is alapvető vágyunk maradt az odatartozás. Mindannyian szeretetteljes, tartalmas párkapcsolatban szeretnénk élni, amelyben működnek a férfi-női energiák. Egy olyan háttér, ahova jó tartozni, ahova jó hazamenni.

Az egy tévhit, hogy pusztán a jó párválasztáson múlik a siker, és semmilyen ráhatásunk nincs arra, hogy milyen kapcsolatban, házasságban élünk!

A csecsemőgondozást és gyereknevelést sem ösztönösen próbálod megoldani, mint az oroszlán vagy kutya szülő, hanem megtanulod, hogyan kell ellátnod a kisbabád, hogyan nevelhetsz a gyermekedből udvarias, sikeres, kiegyensúlyozott embert. A párkapcsolatban is fontos, hogy tudatosan légy jelen, megtanuld, hogyan érdemes kezelni a problémákat, kifejezni a szereteted.

Ismerd meg, mit tehetsz azért, hogy örömtelibbé váljon a kapcsolatod!
Biztos vagyok benne, hogy még a karácsony is meghittebb lesz, hiszen két hét alatt is sokat lehet beletenni egy kapcsolatba!

Az ünnep melegségét nem elsősorban a fényes ajándékok és a kályhában pattogó tűz adja, hanem a hangulatunk, melyet igen erősen befolyásol az, hogy elsődleges felnőttkori szeretetkapcsolatunk milyen.

 

Amit ígérhetek:

– remek szórakozás, sok nevetéssel, aha-élményekkel…

– érdekességek, hasznos tudnivalók a tudományos kutatások világából,

– konkrét, gyakorlati megoldások ahhoz, hogy közel kerüljetek és közel maradjatok egymáshoz, valamint, ha kissé eltávolodtatok, újra közeledni tudjatok.

Fogd kézen a párod, gyertek el, ha szeretnétek másképp látni a világot, és benne a kapcsolatotokat!

Nagyon készülök, szeretettel várlak benneteket!

 

HELYSZÍN: Budapest, V. ker., Váci u. 47.
(Pannon Kincstár rendezvényterem)

 

A helyszín a Ferenciek teréről (M3) és a Fővám térről (M4) pár perces sétával megközelíthető.

JEGYÁRAK:

early bird jegy koránkelőknek
(2019. december 1-ig):                        2. 300 Ft 

normál jegy:                                            3. 000 Ft

Jegyvásárlás

Pin It on Pinterest

Share This